Kruiden verpakken op maat van je mix

De smaak is natuurlijk het allerbelangrijkste, maar ook de kruiden verpakken speelt een cruciale rol. De juiste verpakking spreekt je klanten aan en weerspiegelt de persoonlijkheid van je merk. Daarom denken we mee na over de ideale verpakking van je kruiden of kruidenmix.

Kruiden verpakken: van eenvoudig tot exclusief

Van eenvoudige glazen potjes met een elegante uitstraling tot luxe doosjes met gouden accenten die een blijvende indruk achterlaten bij je klanten. De verpakking van je kruiden is een verlengstuk van je merkidentiteit en hangt af van het doel dat je met je private label kruiden wil bereiken. Wij geven je graag advies en gaan indien nodig op zoek naar de juiste materialen om je kruiden te verpakken.

Duurzaam verpakken

Duurzaamheid is vandaag meer dan ooit een belangrijke overweging. Wanneer we op zoek gaan naar de juiste verpakking voor je kruiden, streven we er daarom naar om milieuvriendelijke materialen te gebruiken. Materiaal dat je kan recycleren bijvoorbeeld met zo weinig mogelijk impact op het milieu. Zo presenteer je je producten niet alleen in een aantrekkelijke verpakking, maar laat je ook zien dat je merk begaan is met de planeet.

Samenwerken met STOP Spices?

Wil jij je private label kruiden verpakken in het perfecte jasje? Wij kiezen samen met jou de verpakking die je klanten doet kopen en die je merk laat schitteren.

Scroll naar boven