MEER DAN SMAAK

Zoek je een professionele partner om je producten smaak te geven? STOP Spices stelt de juiste kruidenmengeling samen en mengt op maat. We garanderen een onberispelijke kwaliteit en garanderen een aangename en flexibele samenwerking. Jij vertelt wat je nodig hebt, wij zorgen voor de beste oplossing.

ZO ZETTEN WE SMAAK OP DE EERSTE PLAATS

PRODUCTONTWIKKELING

Een nieuw product, een update van je succesrecept, de perfecte smaakbalans, … Kruiden zijn altijd de finishing touch. STOP Spices zorgt samen met jou voor het ideale smaakpalet op maat van jouw merk.

MENGEN OP MAAT

Omdat elk product uniek is en specifieke smaakeisen heeft, bieden we je de mogelijkheid om kruidenmengelingen op maat te laten maken. Jij moet ze alleen nog maar toevoegen.

VERPAKKEN MET BEHOUD VAN KWALITEIT EN SMAAK

De juiste verpakking voor je kruiden is belangrijk. Daarom verpakken we je kruidenmengeling met oog voor kwaliteit, smaakbehoud én gemak.

HET GEHEIME INGREDIËNT ACHTER HET SUCCES VAN JOUW PRODUCT

Omdat het zo lekker is! Smaak is dé reden waarom mensen kiezen voor een bepaald product. STOP Spices produceert al sinds 1954 hoogwaardige kruidenmixen, functionele mixen en marinades voor de verwerkende voedingsindustrie, de foodservice en de retailmarkt. Op basis van onze jarenlange ervaring gaan we op zoek naar de juiste smaakbalans voor jouw product én leveren we je keer op keer kruidenmengelingen van de beste kwaliteit.

ZOEK JIJ NOG NAAR DE JUISTE SMAAK?

Werk samen met STOP Spices aan de juiste kruidenmix voor jouw product.

Scroll naar boven