Een kruidenmix maken onder private label

Zoek je een kruidenmix die perfect past bij jouw merk? Bij STOP Spices zijn we gepassioneerd door kruiden en bieden we op maat gemaakte kruidenmixen aan die jouw bedrijf onder private label kan lanceren. Of je nu op zoek bent naar een kruidenmix voor zomerse barbecues, super spicy creaties of andere culinaire avonturen, met onze ervaring en creativiteit kunnen wij de kruidenmix maken die past bij jouw wensen. Kies voor een mix op maat of maak je keuze uit onze bibliotheek van eigen ontwikkelde recepturen.

JOUW KRUIDENMIX ONDER PRIVATE LABEL

Heb je een eigen culinaire kruidenmix ontwikkeld, super! Met onze expertise in smaak en mengen zullen wij deze met ons enthousiast team voor jou mengen en verpakken onder jouw private label.

Voor elke smaak

Een kruidenmix maken die net zo divers is als de smaak van je klanten. Van mild tot pittig, van zoet tot hartig, wij vinden het recept voor de kruidenmix die precies smaakt hoe jij het voor ogen had. Wij hebben in onze kruidenbibliotheek een enorme waaier aan bestaande mixen waarin we samen opzoek gaan naar ‘de’ unieke smaak voor jouw private label.

Kruidenmix maken op maat

Elke kruidenmix die we maken begint bij het specifieke smaakprofiel dat jij zoekt. Een smaakpalet dat aansluit bij de voorkeur van jouw klanten en bij de identiteit van jouw merk. Ons ervaren team van kruidenkenners staat klaar om samen met jou het perfecte recept voor je kruidenmix te maken. Of het nu gaat om een unieke barbecue-rub, een smaakvolle sausmix of een pittige kruidencombinatie, wij hebben de creativiteit en expertise om het voor jou te realiseren. Uiteraard zorgen we ervoor dat elk recept dat we samenstellen strikt vertrouwelijk blijft. Bovendien ontwikkelen we uitsluitend exclusieve kruidenmixen die jouw merk onderscheiden in de markt.

Service met pit

Kwaliteit
Met STOP Spices kies je voor zorgvuldig geselecteerde kruiden die met zorg verwerkt worden.

Flexibel
Eigen aan private label kruidenmixen is dat ze uniek zijn. Toch? Daarom werken we 100% op maat zodat jij je merk kan laten opvallen.

Advies
Ons team staat klaar om je te begeleiden bij het samenstellen van de juiste kruidenmix en stelt verpakkingsopties voor die passen bij jouw merk.

Betrouwbaar
Met zo’n 70 jaar ervaring is STOP Spices een vertrouwde partner in de voedingsindustrie. Onze kennis en ervaring helpt ook jouw bedrijf vooruit.

Samenwerken met STOP Spices?

Ben je klaar om een kruidenmix te maken onder je eigen merk? Ons team helpt je graag bij het ontwikkelen van kruidenmixen die je klanten zullen waarderen. Samen brengen we je smaakvolle visie tot leven.

Scroll naar boven