Jouw smaakmaker, onze expertise

Wil je private label kruiden in de markt zetten? En zoek je een professionele partner om je bij te staan? STOP Spices is je partner in crime van bij het eerste idee tot de levering van de afgewerkte producten. We helpen je om precies het juiste smaakpalet te ontwikkelen of je kiest uit één van onze vele eigen ontwikkelde recepturen. We gaan op zoek naar de ideale grondstoffen, … Jij vertelt wat je nodig hebt, wij zetten onze kennis en ervaring in om het waar te maken.

Aanbod

Zo maken we van je private label kruiden een succes

Producten

Van potje zout tot complexe kruidenmix

Een nieuw product, een update van je succesrecept, de perfecte smaakbalans, … Kruiden zijn altijd de finishing touch. STOP Spices zorgt samen met jou voor het ideale smaakpalet op maat van jouw merk.

PRODUCTONTWIKKELING

Van de juiste smaak tot de kleine lettertjes op het etiket

Denk je al langer aan een private label kruidenmix? STOP Spices maakt van jouw idee een straffe productlijn waar je trots op kan zijn. We brengen de juiste smaken samen, zorgen samen voor een passende verpakking, ontwikkelen een aantrekkelijk totaalpakket, …

Het geheime ingrediënt achter het succes van jouw product

Dat het zo lekker is! Smaak is dé reden waarom mensen kiezen voor een bepaald product. STOP Spices produceert al sinds 1954 hoogwaardige kruidenmixen, functionele mixen en marinades voor de verwerkende voedingsindustrie, de foodservice en de retailmarkt. Op basis van onze jarenlange ervaring gaan we op zoek naar de juiste smaakbalans voor jouw product én leveren we je keer op keer private label kruiden van de beste kwaliteit.

ZOEK JIJ NOG NAAR DE JUISTE SMAAK?

Werk samen met STOP Spices aan de juiste kruidenmix voor jouw product.

Scroll naar boven