Private label kruiden: van anijs tot zout

Wil je private label kruiden aanbieden? Bij STOP Spices begrijpen we dat kruiden de toon zetten. Daarom kies je uit een ruim assortiment kwaliteitskruiden om aan te bieden onder je eigen merknaam. Met een aantrekkelijke verpakking en etiketten die de juiste uitstraling geven aan je producten en de nodige informatie meegeven aan je klanten.

Onze kruiden

Je kiest uit een ruim assortiment van meer dan 400 kruiden en specerijen. Stuk voor stuk zorgvuldig geselecteerd en verwerkt om de hoogste kwaliteit en smaak te garanderen. Of je nu zoekt naar kruiden voor hartige gerechten, desserts of zelfs dranken, bij ons vind je de private label kruiden die je nodig hebt.

Private label kruiden met smaak

Je merk is uniek en bij STOP Spices willen we ervoor zorgen dat ook je private label kruiden zich onderscheiden op de markt. Daarom geven we je advies bij je selectie van enkelvoudige kruiden en denken we mee na over de ideale verpakking. We stellen verschillende opties voor die passen bij de uitstraling van jouw merk. Voor het etiket geven we advies over alle nodige informatie zoals de herkomst van de ingrediënten, voedingsinformatie, houdbaarheidsdata, … Zo voldoe je aan alle wettelijke vereisen en geef je klanten de juiste informatie.

Service met pit

Kwaliteit
Met STOP Spices kies je voor zorgvuldig geselecteerde kruiden die met zorg verwerkt worden.

Flexibel
Eigen aan private label kruiden is dat ze uniek zijn. Toch? Daarom werken we 100% op maat zodat jij je merk kan laten opvallen.

Advies
Ons team staat klaar om je te begeleiden bij het kiezen van de juiste kruiden en stelt verpakkingsopties voor die passen bij jouw merk.

Betrouwbaar
Met zo’n 70 jaar ervaring is STOP Spices een vertrouwde partner in de voedingsindustrie. Onze kennis en ervaring helpt ook jouw bedrijf vooruit.

Samenwerken met STOP Spices?

Wil je meer weten over hoe we je private label kruiden tot leven kunnen laten komen? Ons team staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en de juiste kruidenoplossing voor jouw merk te vinden.

Scroll naar boven