Heerlijke marinades

Bij STOP Spices zijn we ook meesters in de kunst van het marineren. Onze kennis en expertise levert marinades op die je gerechten en producten naar een hoger niveau tillen. Bovendien kan je op ons rekenen voor een correcte en flexibele productie en levering.

Droogmarinades: sappig, mals en smaakvol

Onze droogmarinades stellen we samen met één doel: je vlees- of visbereidingen nog beter maken. Deze marinades maken je gerechten, sappig en mals en voegen extra veel smaak toe. Ze zijn geschikt voor bakken in de pan, braden in de oven of roosteren op de grill.

Oliemarinades: natuurlijk en zacht

Zoek je nog meer smaakmakers voor vlees-  en visbereidingen? Ook onze oliemarinades geven je producten een bijzondere smaak. En dat is niet alles. Ze behouden het natuurlijke uiterlijk van vlees of vis, terwijl ze het zacht en sappig maken. Bovendien zorgen deze marinades voor een prachtige presentatie van je gerechten.

Marinades die het verschil maken

STOP Spices werkt graag marinades voor je uit met een unieke smaak die je producten ook verbeteren.

Zoek je een marinade die jouw product onderscheidend maakt? STOP Spices ontwikkelt voor jou marinades die perfect passen bij je visie en bij je product. Smaak en malsheid toevoegen? We werken graag met je samen voor een heerlijk resultaat.

BEKIJK OOK ONZE ANDERE PRODUCTEN

Scroll naar boven