KRUIDENMENGELINGEN VOOR DE VOEDINGSINDUSTRIE

Bij STOP Spices staan smaak en innovatie op de eerste plaats. Onze kruiden- en functionele mengelingen stellen we zo samen dat ze je producten naar een hoger niveau tillen. Ons in-house R&D-team streeft voortdurend naar de optimale smaak voor elk product.

 

KRUIDENMENGELINGEN VOOR DE VLEESINDUSTRIE

Kruiden maken je vleesproducten pas echt onweerstaanbaar. Wij behandelen zowel gemalen als hele kruiden en specerijen om ervoor te zorgen dat je vleesproducten een onderscheidende smaak hebben. Je vindt bij ons kruidenmengelingen op maat voor het op smaak brengen van alle mogelijke vleesbereidingen.

SMAAKVOLLE VISPRODUCTEN

Ook vis geven we meer smaak met kruiden. Elke kruidenmix stellen we samen op maat van jouw product of gerecht. Zodat ze precies smaken zoals jij voor ogen had en zoals je klanten het graag proeven.

NOG MEER LEKKERS

Naast kruidenmengelingen voor vlees en vis, maken we ook kruidenmixen voor het bereiden van diverse gerechten:

ZO GARANDEREN WE KWALITEIT

Unieke kwaliteit
Bij STOP Spices geloven dat alleen de beste smaak goed genoeg is. Samen met je eigen team zoeken we naar de juiste smaak voor jouw producten.

Snel en flexibel
We streven ernaar om binnen de zeven dagen na onze eerste testen over te gaan tot productie. Zo breng jij je nieuwe producten in een recordtempo op de markt.

Ervaring en expertise
Met decennialange ervaring in de voedingsindustrie begrijpen we als geen ander de kunst van het mengen van kruiden en specerijen. We hebben talloze bedrijven geholpen bij het ontwikkelen van de juiste kruidenmengelingen voor hun producten.

VOL SMAAK EN VEILIG

Wil je zeker zijn dat het goed zit met de kruiden die je koopt? Kies dan voor hittebehandelde kruiden. Die krijgen een warmtebehandeling om de microbiële belasting te verminderen. Met behoud van smaak natuurlijk!

Vertrouw jij op de smaak van STOP Spices?

STOP Spices levert kruidenmengelingen die voldoen aan al je culinaire wensen. We vertellen je graag hoe onze kruidenmengelingen jouw product naar nieuwe smaakvolle hoogten kunnen brengen.

BEKIJK OOK ONZE ANDERE PRODUCTEN

Scroll naar boven