ENKELVOUDIGE KRUIDEN: VAN TIJM TOT KOMIJN

Kruiden en specerijen geven elk gerecht en elk product een unieke smaakboost. Zoek je precies het juiste kruid voor jouw product? STOP Spices heeft de kennis van enkelvoudige kruiden die nodig is om professionals uit de voedingsindustrie te ondersteunen bij het op smaak brengen van hun producten.

WAT MAAKT ONZE ENKELVOUDIGE
KRUIDEN UNIEK?

Bij STOP Spices begrijpen we dat eenvoud de sleutel is tot de perfecte smaak. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment enkelvoudige kruiden en specerijen. Of je nu op zoek bent naar dat ene specifieke kruid om een gerecht te verfijnen of als basis voor de unieke smaak van jouw product, wij hebben wat je nodig hebt.

Zo doen we dat:

Korte levertermijnen
Tijd is belangrijk in de voedingsindustrie. Daarom streven we ernaar om je bestellingen zo snel mogelijk te verwerken en te leveren, zodat jij nooit vertraging oploopt in het productieproces.

Kleine afname mogelijk
Of je nu een grote fabrikant bent of een kleinschalig bedrijf, we zijn er voor jou. We bieden kleine afnamehoeveelheden (vanaf 1 kg), zodat je precies kan bestellen wat je nodig hebt, zonder overschotten of verspilling.

Duurzame verpakkingslijnen
We kunnen er niet omheen, duurzaamheid wordt steeds belangrijker. Daarom verpakken we je kruiden op een duurzame manier. Zo beschermen we niet alleen je producten, maar ook de natuur.

Gegarandeerd traceerbaar
Zodat jij precies kan nagaan waar je kruiden vandaan komen en hoe ze zijn verwerkt.

Transparante prijzen
Bij ons geen verborgen kosten. We bieden een transparante prijscalculatie volgens de marktprijzen zodat je altijd weet waar je voor betaalt. Geen verrassingen, alleen eerlijke prijzen voor smakelijke enkelvoudige kruiden.

Premium kwaliteit
We selecteren en verwerken onze enkelvoudige kruiden met de grootste zorg zodat ze de smaak en aroma’s behouden die je verwacht.

VOL SMAAK EN VEILIG

Wil je zeker zijn dat het goed zit met de kruiden die je koopt? Kies dan voor hittebehandelde kruiden. Die krijgen een warmtebehandeling om de microbiële belasting te verminderen. Met behoud van smaak natuurlijk!

 

ENKELVOUDIGE KRUIDEN VOOR DE VOEDINGSINDUSTRIE

Bij STOP Spices geloven we in de kracht van eenvoud en kwaliteit.
Ontdek ons assortiment enkelvoudige kruiden en voeg een vleugje perfectie toe aan je culinaire creaties.

BEKIJK OOK ONZE ANDERE PRODUCTEN

Scroll naar boven