Groothandel biologische kruiden: voor natuurlijk veel smaak

Ontdek ons Bio-aanbod

Ook beschikbaar voor maatwerk en private label

Onze biologische kruiden zijn smaakvol en duurzaam geproduceerd. Als groothandel in biologische kruiden brengen we je een gevarieerd aanbod voor hartige en zoete bereidingen. Zorgvuldig opgeslagen en verwerkt. En natuurlijk met zorg verpakt. Voor je eerste bestelling luisteren we graag naar wat jij precies nodig hebt. Pure smaken? Een gebalanceerde biologische kruidenmix? Of een oliemarinade?

Zo doen we dat:

100% biologisch
Een duurzaam product, geproduceerd met respect voor mens en natuur.

Vanaf 25 kg
Alle biomixen in ons assortiment bestel je in hoeveelheden vanaf 25 kg. Enkelvoudige biokruiden kan je gecombineerd bestellen vanaf 1 kg.

Snel geleverd
Geen lange wachttijden, zo kan je snel aan de slag.

Ga jij voor biologisch?

Als groothandel in biologische kruiden biedt STOP Spices producten aan conform de biowetgeving. Helemaal op maat van je eigen biologische aanbod. Niet alleen biologisch, maar ook eerlijk en smaakvol.

Met de grootste zorg

Al onze biologische kruiden worden apart opgeslagen. We verwerken ze ook apart. Zo kunnen we de zuiverheid van de biologische grondstoffen garanderen. Onze mensen kregen een speciale opleiding en volgen alle richtlijnen tot in de puntjes. Omdat we je biologische kruiden met zoveel liefde behandelen, verdienden we ons biologisch certificaat. Het is jouw garantie voor een hoogkwalitatief product met respect voor de bio-wetgeving.

Meer dan biologisch

We zetten ons ook op andere manieren in om jou een duurzaam product te leveren. Denk aan ledverlichting in onze productie- en opslagruimtes. Die zorgen voor maar liefst 35% minder energieverbruik. Daarnaast kiezen we er bewust voor om onze verpakkingen tot een minimum te beperken.

Project Malawi

Mensen zijn ons dierbaar. Om onze solidariteit te tonen werken we samen met Exchange en Satemwa aan het project ‘Tea for three’. Wij hebben hen onze expertise ter beschikking gesteld met ons persoonlijk ontwikkelde certificerings- en implementatiekwaliteitssysteem. Zo geven we mensen uit het Zuiden de kans op de vooruitgang waar ze recht op hebben.

Al jarenlang tonen wij onze solidariteit met de gemeenschap door onze betrokkenheid bij de lokale activiteiten van Rikolto.

Zoek jij een groothandel in biologische kruiden?

Dan is STOP Spices er voor jou. Je kan bij ons terecht voor kruiden en specerijen met een bio-certificaat. Of we stellen een kruidenmix of oliemarinade samen op basis van jouw vraag, met alleen maar biologische ingrediënten natuurlijk. Als groothandel in biologische kruiden denken we graag met je mee en helpen je op een professionele manier aan de juiste producten.

Scroll naar boven