WE SHINE A LIGHT ON YOUR PERFECT SPICE MIX

Vier samen met ons het 70-jarige bestaan van STOP Spices! Terwijl we ons verleden vieren, kijken we uit naar de nieuwe kansen en opportuniteiten die de toekomst ons brengt. Bedankt dat jij deel uitmaakt van onze reis. Op naar nog eens 70 jaar boordevol smaak.

Een smakelijk cadeau om 70 jaar STOP Spices te vieren

Naar goede gewoonte verrassen we je graag met smaak. Daarom creëerden we een unieke jubileummix. Onze VEGGIE MIX kan de smaak van je groente- of plantaardige gerechten naar een hoger niveau tillen door een kruidige smaak aan je maaltijden toe te voegen.

Gebruik onze VEGGIE MIX om de smaak van groentegerechten, geroosterde groenten of gerechten op basis van plantaardige eiwitten een extra smaakboost te geven.

Hier vind je enkele creatieve manieren om onze VEGGIE MIX te gebruiken:

  • Salade toppings

Maak een kruidige topping voor je salades door de VEGGIE MIX te mengen met olijfolie of een plantaardige dressing. Meng deze kruidige olie of dressing met je groenten en je voegt een vleugje extra smaak toe aan je salade.

  • Dips en sauzen

Voeg de VEGGIE MIX toe aan plantaardige dips en sauzen voor een extra smaaksensatie. Of het nu gaat om een ​​romige dressing voor salades of een pittige dip voor rauwkost, de dip of saus maakt van je gerecht een smaakbommetje.

  • Geroosterde groenten

Strooi de VEGGIE MIX vóór het bakken over een mengeling van te roosteren groenten. De combinatie van aromatische kruiden en specerijen geeft de geroosterde groenten een rijke smaak, waardoor een eenvoudig bijgerecht een culinair genot wordt.

  • Plant-based producten

Of je nu tofu, tempeh of  plantaardige burgers grilt, bestrijk ze met de VEGGIE MIX gemengd met olijfolie voor een vleugje smaak. De kruiden complementeren de rokerigheid van de grill, waardoor een hartig profiel ontstaat dat de smaak verbetert.

Smakelijk!

Scroll naar boven